Σκληρή απάντηση Ταγκαλέγκα στην Γιώτα Πούλου για την θολότητα του νερού

Απάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα προς την επικεφαλής της “Δυναμικής Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας”

Απαντώντας στο Δελτίο Τύπου της Δυναμικής Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας θέλω με βεβαιότητα να σας πω ότι δεν χρειαζόταν η παρέμβαση της Νεολαίας Σύριζα μιας και είχαν εκδοθεί δύο Δελτία Τύπου από την ΔΕΥΑΛ, απλά θεώρησα σωστό να απαντήσω προσωπικά στην καθ΄ όλα δικαιολογημένη παρέμβαση της πολιτικής νεολαίας.

Κυρία Πούλου,

η σημερινή Δημοτική Αρχή δε κινείται με ευχολόγια και επικοινωνιακούς μονόλογους και η άσκηση της διοίκησης της θα κριθεί, όπως σωστά αναφέρατε, από την αποτελεσματικότητα της όπως άλλωστε κρίθηκε και η δικής σας διοίκηση από τους δημότες στις προηγούμενες εκλογές.

Αναζητώντας την ιστορία, μιας και αναφερθήκατε σε επικεφαλής παράταξης που απασχολούσε σε πολλές συνεδριάσεις το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο με δείγματα από θολό νερό και αντιλαμβανόμενος ότι αναφέρεστε στον σημερινό Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Ζιώγα Γεώργιο σας θυμίζω ότι τα δείγματα που σας έφερνε ήταν από τα στραγγίδια του ΧΥΤΑ, μια υπόθεση που γνωρίζουμε και οι δύο.

Ευχαριστούμε για την προτροπή, του να αναζητήσουμε τεχνική λύση, αφού ούτως ή άλλως το δηλώνουμε στο προηγούμενο Δελτίο Τύπου ότι θα το κάνουμε και ευχαριστούμε την παραδοχή σας ότι ως Δημοτική Αρχή δεν αναζητήσατε ποτέ, τεχνική λύση.

Παρακάτω παραθέτω την δική σας επικοινωνία ως Δημοτική Αρχή με τους πολίτες, κατά την εμφάνιση του φαινομένου τις δύο προηγούμενες φορές.

Οπωσδήποτε θα θέλαμε και εμείς να ανακουφίσουμε τους δημότες και να μειώσουμε τους λογαριασμούς κατά 10 €, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τα οικονομικά διαθέσιμα. Θέλω να σας θυμίσω ότι η Δημοτική Αρχή του κ. Παπαγγελή άφησε καλύτερο ταμείο στην ΔΕΥΑΛ απ’ ότι αφήσατε εσείς ως Δημοτική Αρχή. Άρα σίγουρα αν είχατε τη διάθεση όντως, το 2017 που παρουσιάστηκε πάλι θολότητα στο νερό, είχατε τη δυνατότητα να ανακουφίσετε τους δημότες της Λιβαδειάς, αλλά δεν το κάνατε.

Κυρία Πούλου,

η σημερινή Δημοτική αρχή ήδη προέβη σε δράσεις μελέτης του φαινομένου, δρομολογώντας την λύση.

Άρα δεν μένουμε στα λόγια.

Σας ευχαριστώ για το θάρρος αλλά και το θράσος να εκδώσετε αυτό το δελτίο τύπου.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων

Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας


Δείτε την ανακοίνωση της “Δυναμικής Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας”

Χρειαζόταν η παρέμβαση της νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. , για να επικοινωνήσει ο Δήμαρχος με τους δημότες και να δώσει  τις απαραίτητες εξηγήσεις… Έστω!

Όμως, πέρα από τα ευχολόγια και τους επικοινωνιακούς μονολόγους, η διοίκηση κρίνεται από την αποτελεσματικότητά της.

Κύριοι της δημοτικής αρχής, χωρίς να ασκούμε την αντιπολίτευση που έκαναν στην προηγούμενη δημοτική αρχή επικεφαλής παράταξης  που ασκεί σήμερα διοίκηση στον Δήμο μας και απασχολούσε σε πολλές συνεδριάσεις το δημοτικό συμβούλιο με δείγματα από το θολό νερό, εργαστείτε, ώστε να επιλύσετε το πρόβλημα.

Αναζητήστε τεχνική λύση άμεσα, αφού, μάλιστα, αναγνωρίζετε ότι το φαινόμενο, λόγω της κλιματικής αλλαγής, πολλαπλασιάζεται…

Μέχρι τότε, και, επειδή είχατε την πρόθεση να χορηγήσετε εμφιαλωμένα νερά στους πολίτες, αλλά δεν προλάβατε, ας κάνετε κάτι που μπορείτε να εφαρμόσετε οριζόντια για όλους τους δημότες:

Μειώστε τους λογαριασμούς κατά 10 ευρώ, ως συνεισφορά και ανακούφιση των δημοτών της Λιβαδειάς από την επιβάρυνσή τους στη δύσκολη εποχή της πανδημίας.

Άμεσες αποφάσεις και όχι λόγια!

Λιβαδειά, 10 Απριλίου 2020

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Σχετικά

Μία άποψη για το “Σκληρή απάντηση Ταγκαλέγκα στην Γιώτα Πούλου για την θολότητα του νερού”

  1. Πολίτης

    Δήμαρχε, αυτή είναι η σοβαρή αντιπολίτευσή τους!Άφησαν ως παρακαταθήκη το απόλυτο μηδέν και τώρα κουνούν και το δάκτυλο!Ο λαός όμως δεν τρώει κουτόχορτο!Εκτίθονται, ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα